Home > Charita v novinách > Potravinová zbierka

Dobrý deň, prinášame Vám výsledky tohtoročnej potravinovej zbierky, ktorá sa už tradične konala v hypermarkete Tesco Pezinok od 24.11 do 26.11.2016.Hodnota všetkého tovaru je 1870,45€,je to menej ako minulý rok, ale budeme sa snažiť rozdať balíčky doterajším aj novým obdarovaným.
Touto cestou ďakujeme všetkým štedrým darcom-novým aj skalným, aj tým ktorí venovali potraviny aj mimo Tesca, zároveň účastníkom zbierky-Janke Mrvovej, Katke Bilkovej, dobrovoľníkom Lucke Prikrylovej, Michaele Snohovej a Marekovi Jakubčíkovi z Modry, šoférkam Paťke Novákovej, Silvii Bittnerovej, rod.Pousteckej a p.vedúcej Zuzke Bilkovej.

Na záver kalendárneho roka Vám všetkým ďakujeme za spoluprácu, priazeň aj trpezlivosť.Za spoluprácu a ústretovosť ďakujeme obvodným aj odborným lekárom, vedeniu obecného úradu v Šenkviciach aj ostatným obecným úradom v okrese, vdp.dekanovi Michalovi Pokopcovi ,lekárňam v okrese Pezinok aj všetkým ostatným našim klientom a priaznivcom.

Prajeme Vám pokojné a požehnané Vianoce, úspešný Nový rok 2017,veľa zdravia a pohody vo Vašich rodinách!

Silvia Kupkovičová, tiež účastníčka potravinovej zbierky.